Чай меню

Чай Лайка поднесен по нов начин
Чай Лайка

Чай Лайка

Чай от лайка се ползва за тялото, ума и духа!

Brew на чаша ароматно чай от лайка, за да се насладите на толкова много ползи чай от лайка! Този билков чай ​​облекчава безсъние, повишава имунната ви система, прогонва менструални болки, и много, много повече! Лайка - който също може да се изписва "лайка" - е верижното като билка известен в народната и традиционната медицина за своето здраве, козметика и хранителни помощи. В продължение на векове хората по цял свят са се обърнали към лайка билков чай ​​като панацея за множество физически и емоционални здравословни проблеми. Сега, благодарение на научните изследвания за ползите от чай от лайка, ние идват да оцените този популярен чай в един изцяло нов начин. Били ли сте били мислене се опитват чай от лайка? Тези много ползи чай от лайка може да ви убеди да добавите този билков билков чай ​​с чая си скривалище!

Спете по-добре с чай от лайка

Ако обичате билков чай, най-вероятно вече знаете, чай от лайка като чая "нощно време". Този чай, със своите леки седативен ефект, е ценна за способността му да облекчи безсъние и насърчаване на добър нощен сън е, без кошмари. Ако сте били като безсънни нощи или неспокойни, изпълнена с пара, успокояваща чаша чай от лайка преди лягане може да бъде само това, което трябва да спи спокойно през нощта. ползи чай от лайка. Безсъние и безсънни нощи често вървят ръка за ръка с по-голяма меланхолия и се тревожи, и дори може да доведе до депресия. Чай от лайка може да облекчи тревожност и депресия, също! Прочетете, за да научите повече.

Усещане за безпокойство? Чай от лайка може да помогне!

Днешната зает със стрес свят оставя много от нас се чувствам все по-неспокоен, разтревожен и разстроен - или дори депресия. Рецепта лекарства за тревожност може да бъде скъпо и често са придружени от неприятни странични ефекти, възможно зависимост, а дори и културно стигма. Поради тези причини, както и за различни други лични и културни причини, много хора биха предпочели естествен, сейф, евтина алтернатива, за да управляват своето безпокойство и стимулира емоционалното здраве и уелнес.

Дали всичко лайка и също?

Традиционните лечители отдавна препоръчват чай от лайка като проста, здрава (и вкусно!) Начин за облекчаване на тревожност и текущите научни изследвания в подкрепа на дългосрочните време репутация този чай като облекчаване на стреса и нервите релаксант, което показва, че за да бъде ефективен начин за намаляване на тревожност и депресия. Ако сте били чувство на безпокойство, подчерта, или депресирани, можете да намерите успокояващо облекчение в чаша чай от лайка. Стръмен чаша, и вдишвайте чудесното си аромат за някои от полза ароматерапия, и след това да се чувстват вашата тревожност и тревожи стопи, докато хапвате тази вкусна напитка. Направете го част от ежедневието си за пълни, дълготрайни ползи. ползи чай от лайка.

Бийте настинка с чай от лайка

Друга много добра причина да се добави чай от лайка, за да си чай шкаф е способността този чай за стимулиране на имунната система. Проучванията показват, че се наслаждавате на чай от лайка редовно е здравословен, естествен начин за подпомагане на имунната система, което от своя страна може да ви предпази от толкова много здравословни проблеми - дори и обикновена настинка, че ние всички се страхуват толкова много!